Hyvää joulua!

23.12.2021

Joulu lähestyy. Tänä vuonna Tampereen Konepajat päätti lahjoittaa joulutervehdyksiin varatun summan syöpään sairastuneiden lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä yhteisölle, Sylva ry:lle.

Sylva ry kertoo toiminnastaan omilla verkkosivuillaan näin:

Kun lapsi, nuori tai nuori aikuinen sairastuu syöpään, sekä sairastunut että hänen läheisensä tarvitsevat käytännön tietoa ja tukea hoitopolun eri vaiheissa.

Sylva ry tarjoaa tukea ja toimintaa syöpäsairaiden lasten perheille, nuorille ja nuorille aikuisille valtakunnallisesti.

Sylva ry on myös etujärjestö. Se on syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja nuorten aikuisten ääni yhteiskunnassa. Sylva-säätiö tuottaa tutkimustietoa syöpään sairastuneiden ja heidän perheidensä tilanteesta. Se vaikuttaa poliittisiin päätöksentekijöihin tekemällä aloitteita ja uudistusehdotuksia lasten ja nuorten aikuisten syövän hoidon, sosiaaliturvan ja psykososiaalisen tuen parantamiseksi.

Sylva ry tekee yhteistyötä syöpäosastojen hoitohenkilökunnan kanssa tarjoamalla ammattilaisille tietoa, koulutuksia ja tukea.