NTcab Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 1.1.2024

09.11.2023

Tiedote
25.10.2023

Antti Hyyryläinen on pitkän vieraalla paikkakunnalla työskentelyjakson jälkeen päättänyt siirtyä töihin kotikaupunkiin.
Kiitämme lämpimästi Anttia 12 vuoden urakasta NTcab:in palveluksessa, ensin myyntipäällikkönä, sitten varatoimitusjohtajana ja lopuksi toimitusjohtajana. Yhtiö on kasvanut Antin johdolla määrätietoisesti keskittymällä entistä fokusoituneemmin työkoneiden ohjaamovalmistuksen kokonaispalveluun.


Kati Pavloff on toiminut nykyisessä tehtävässään NTcab:in tuotantopäällikkönä, vastaten yhtiön tuotannosta ja tuotannon kehittämisestä vuodesta 2022. Aiemmista työpaikoista Katilla on monipuolinen kokemus eri tuotannon johtotehtävistä ja johtoryhmätyöskentelystä. Odotamme innolla Katin astumista yhtiön johtoon ja toivotamme menestystä mielenkiintoisten työtehtävien parissa.
NTcab on ottamassa seuraavan kehitysaskeleen, kun tuotanto muutetaan marraskuussa uuteen, kaksi kertaa suurempaan tehtaaseen. Tehtaan suunnittelu on alkanut prosessin uudelleenmallinnuksella ja läpivirtausta on kehitetty vastaamaan tulevaisuuden volyymin kasvuun. Erityinen huomio suunnittelussa on ollut laadun ja läpimenoajan kehittämisessä.
Tehtaaseen tulee mm. toinen hitsausrobotti ja maalaamon osalta on haettu parasta tarjolla olevaa tuotantoteknologiaa pintakäsittelyn sujuvuuden ja tasaisen korkean laadun ylläpitämiseksi.

Nivala 25.10.2023